DAF introduceert XF Fuel Dynamics en DAF Connect op Truck & Transport

Onder het motto DAF Transport Efficiency laat DAF een paar nieuwigheden zien op Truck & Transport. Het nieuwe DAF Connect fleet management systeemspeelt hierbij een sleutelrol.  “DAF Connect geeft realtime-informatie over de truck, de chauffeur en de locatie. Dat kan voor één voertuig, voor enkele geselecteerde voertuigen of voor het hele voertuigenpark. De belangrijkste Key Performance Indicators (KPI’s) zoals routes, rijtijd, brandstofverbruik en het gebruik van de voertuigen worden vermeld in een overzicht. Via specifieke selecties kan de transporteur gegevens vergelijken en eventuele afwijkingen detecteren.”, aldus DAF. DAF Connect controleert ook de beschikbaarheid van de chauffeur en maakt preventief onderhoud mogelijk. Verder lanceert DAF de XF Fuel Dynamics, een geoptimaliseerde versie van de XF FT 440 trekker voor het transport op lange afstand. De brandstofbesparing tov de vorige versie zou 5% bedragen, dankzij (o.a.) de Predictive Cruise Control, de Adaptive Cruise Control, een instelbare dakspoiler, fenders, side skirts en specifieke banden mat lage rolweerstand. DAF stelt in Brussel ook de LF en CF DistriForce voor, evenals een ruim aanbod aan diensten (PACCAR Financial, PACCAR Parts, TRP, International Truckservice (ITS) en DAF MultiSupport Reparatie & Onderhoudscontracten).  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo