Lens Motor gaat in Charleroi investeren

Lens Motor (Renault Trucks-concessiehouder) verlaat binnenkort zijn huidige vestiging in Fleurus om naar een functioneler pand te verhuizen. Dat liet ons zijn directeur Alain Jacquart weten, naar aanleiding van het salon Truck & Transport. “De voorbije maanden hebben we hard gewerkt om onze procedures en het kwaliteitsniveau van de diensten in onze drie vestigingen in Luik, Eupen en Charleroi te standaardiseren. Vandaag kan ik zeggen dat het niveau van de door ons geleverde service absoluut aan de verwachtingen van onze klanten voldoet. Ik wil dit niveau nu graag nog verder verbeteren zodat we in de top 3 van de Belgische Renault Trucks-garages komen te staan en uiteindelijk kunnen we zelfs de nummer 1 worden”, vertelt Alain Jacquart. In die context gaat Lens Motor Charleroi binnenkort verhuizen naar zijn nieuwe en functionelere gebouwen op 500 meter van zijn huidige garage, nog steeds in Fleurus. De inrichting van het pand (dat voorheen door het transportbedrijf Elitrans werd gebruikt) is volop bezig. “Met onze nieuwe uitrusting hebben we alles in handen om ons marktaandeel en de activiteit in de werkplaats te vergroten”, besluit Alain Jacquart. We vermelden nog dat het bedrijf Excel Motor, een ander filiaal van VP Groupe en ook Renault Trucks-concessiehouder in Brussel (Havenlaan) zijn activiteiten heeft stopgezet en op 5 december failliet is verklaard.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo