Rajapack Benelux breidt fors uit in Tongeren

Het verpakkingsbedrijf Rajapack heeft aangekondigd om zijn vestiging in Tongeren fors uit te breiden. Specifiek gaat het om meer opslagruimte én meer personeel. Het bedrijf wist in 2016 een opmerkelijke groei te noteren van méér dan 10% . Die groei vraagt natuurlijk logistieke expansie. Daarom breidt Rajapack per 1 januari 2017 zijn gebouwen uit met 20.000 m² in Tongeren Oost.  Rajapack beschikt voortaan over 50.000 m² opslagruimte – wat nodig is om de méér dan 7.000 producten die de catalogus telt voortdurend beschikbaar te houden. Bij Rajapack werken 175 personeelsleden. De nieuwe uitbreiding zal in de komende jaren voor minstens 25 extra jobs zorgen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo