Renault Trucks verkoopt ook Ds en Ts online

Sinds verleden jaar verkoopt Renault Trucks Belgium Masters via een eigen webshop. Nu kan de klant ook een Renault Trucks T 4×2 trekker met 460 pk ok een Renault Trucks D 12 tons bakwagen met 210 pk online bestellen.  De Renault Trucks T wordt in de webshop aangeboden via de T-Drive huurformule met vaste maandprijs, complete dienstverlening en 12 maanden gratis brandstofrapportage. De truck is direct leverbaar. De klant kan na 24 maanden kosteloos uitstappen. De Renault Trucks D wordt aangeboden via de D-Drive huurformule. Hier kan de klant zijn opbouw bepalen. “Uit onze gesprekken met klanten komen verschillende voordelen van online zakendoen naar voren. Zo bespaart het hen naast kosten ook veel tijd, spreekt het scherpe tarief hen aan en blijkt transparantie erg belangrijk. Onze webshop komt hierin tegemoet en genereert op deze manier heel wat leads. We zijn blij dat we het aanbod nu kunnen uitbreiden”, aldus Johan Saveniers (commercieel directeur van Renault Trucks Belux).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo