Sortimo komt met een nieuwe dakdrager

Sortimo stelt een nieuw product met de naam TopSystem voor. Het gaat om een dakdrager die makkelijk op elk type bedrijfsvoertuig te monteren is. TopSystem is sinds begin dit jaar in de Belux te verkrijgen. Volgens Sortimo garandeert de dakdrager een hoog laadvermogen bij een laag nettogewicht. Bovendien kan hij in functie van de behoefte ook worden verlengd. De dakdrager is vervaardigd uit aluminium en roestvrij staal en is weer- en corrosiebestendig. Het product wordt in drie versies aangeboden: met 4 steunvoetjes en 2 dwarsbalken, met 6 steunvoetjes en 3 dwarsbalken of met 8 steunvoetjes en 4 dwarsbalken. Het kan worden uitgerust met een reeks accessoires zoals een ladderlift, een transportbuis en signalisatie- en verlichtingselementen. Het systeem kan makkelijk naar een ander bedrijfsvoertuig worden overgebouwd. Sortimo biedt 3 jaar garantie op het TopSystem.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo