Yusen Logistics in Courcelles in de ‘informatiefase’

De vestiging van Yusen Logistics in Courcelles draaide haast exclusief voor de Caterpillar-fabriek in Gosselies. De aangekondigde sluiting van deze laatste dwong de directie er dan ook toe een collectief ontslag mee te delen. Volgens Le Soir en La Meuse werken er bij Yusen Logistics in Courcelles zo’n 140 mensen en 130 van hen zijn in het ontslagplan opgenomen. Hoewel de directie bevestigt nog steeds geen enkele concrete informatie van Caterpillar te hebben ontvangen omtrent de datum waarop de transportactiviteiten zouden worden stopgezet, hebben de directie en de vakbonden elkaar gisteren toch al ontmoet om de ‘informatiefase’ te starten zoals die in de Wet Renault is voorzien.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo