DKV breidt dienst uit naar Georgië

Vanaf nu kunnen gebruikers van de DKV Card bij geselecteerde WISSOL-tankstations cashfree afrekenen voor hun brandstoftransacties en voor de Georgische kilometerheffing op transitovervoer. “Georgië is een belangrijk doorvoerland op de noord-zuidas tussen Rusland en Turkije”, aldus Deniz Çokcoş, DKV sales manager Turkije. “Het doet ons dan ook veel genoegen onze klanten een oplossing te kunnen bieden voor hun verzorgingsbehoefte voor het afrekenen van tanken en tol op de voornaamste knooppunten langs deze route.” De betreffende WISSOL-stations staan vanaf nu aangegeven op de wegenkaarten van routeplanner DKV MAPS en de DKV APP.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo