Jan Vercammen nieuwe bestuurder Ahlers nv

Ahlers nv heeft Jan Vercammen benoemd als lid van de Raad van Bestuur. Sinds 2007 is hij de CEO en managing director van Egemin Automation. Jan brengt dan ook een zeer waardevolle kennis aan boord op vlak van automatisatie, engineering en marketing, waarmee hij de verdere ontwikkeling van Ahlers als logistieke dienstverlener in een digitale wereld zal ondersteunen. Jan Vercammen behaalde een Master in Electronics Engineering (Burgerlijk Ingenieur) aan de KU Leuven in 1993, waarna hij enkele bijkomende opleidingen volgde aan onder andere de Harvard Business School en de Vlerick Management School. Zijn loopbaan bij Egemin startte Jan in 1994. In 2003 werd Vercammen er benoemd tot Vice President Marketing & Technology om tenslotte vier jaar later de rol van CEO op zich te nemen. Ook na de overname van Egemin Automation door de KION Groep in 2015 bleef Vercammen aan het roer. Sinds 2016 combineert hij deze functie met de rol van Vice President Business Development bij Dematic International (behorend tot de KION Groep). Jan Vercammen is tevens voorzitter van de Antwerpse businessclub FluvAnt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo