System Alliance Europe neemt een pauze

In 2016 verzorgde het System Alliance Europe-netwerk 4.044.784 verzendingen, een groei van 3.37%, wat lager is dan verwacht. In 2017 zal het wegvallen van Raben in Duitsland en Polen zich dan weer laten voelen. Het feit dat Raben uit het samenwerkingsverband stapt, werd in december vorig jaar bekend gemaakt maar volgens Uwe Meyer, Managing Director van System Alliance Europe, zijn alle zones aan andere groepsleden toegewezen zodat de dekking van het netwerk niet in gevaar zal komen. Waarschijnlijk zal de impact echter wel te merken zijn op het vlak van de verzendingen, want voor 2017 gaat Meyer voorzichtig uit van ‘iets meer dan 4 miljoen verzendingen’. In mei zou het netwerk een nieuwe ‘aanvalsstrategie’ voorstellen. De Belgische partners van System Alliance Europe zijn H. Essers en Mainfreight Forwarding.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo