Transport Van Praet wint de Truck Safety Award 2017

Transport Van Praet (Zemst) heeft de Truck Safety Award 2017 gewonnen tijdens de Transport & Logistics Awards. Vervoer Engelbosch (Tienen) en J. Deckers & Zn (Brecht) vervolledigen het podium. De veiligheid van de transportoperaties, of ze nu voor eigen rekening dan wel voor rekening van derden gebeuren, is een onmisbare component van een goed vlootbeheer geworden. De Truck Safety Award wil Belgische vloten bekronen die deze dimensie het beste hebben ingepast in hun vlootbeheer en hun bedrijfsfilosofie. Hij wordt georganiseerd door TRANSPORTMEDIA met de steun van TVM en van Volvo Trucks. Resultaat 2017 1        Transport Van Praet 2        Engelbosch 3        J. Deckers & Zn De winnaar in het kort Transport Van Praet (ook gekend onder de naam TVP Logistics) is een typevoorbeeld van het transport-familiebedrijf waarbij er telkens een nieuwe generatie opstaat om de ouders bij te springen. Zeggen dat veiligheid een prioriteit is, zijn in dit bedrijf geen loze woorden. Het is een pijler van het bedrijf die zowel de klanten als de werknemers en de andere weggebruikers ten goede moet komen. Hier vinden we immers structuren en methodes voor het risicobeheer terug die over het algemeen aan veel grotere bedrijven zijn voorbehouden (Van Praet stelt 32 chauffeurs te werk). In 2015 en 2016 stelde het bedrijf een opvolgings- en begeleidingsplan voor de chauffeurs op dat gericht is op hun vermogen om gevaarlijke situaties te voorzien voordat dit in potentiële ongevallen worden.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo