Wolf staat voor een compleet gamma van hoogwaardige producten

COMPLEET GAMMA

  • Wolf staat voor een compleet productassortiment aan hoogwaardige smeermiddelen dat alle voertuigen van uw vloot en hun verschillende onderdelen voorziet van de juiste olie of vloeistof (motor, transmissie, koelingssysteem, remmen, …)
  • De aanbevelingstools op onze website wolflubes.com tonen u steeds het juiste product voor uw toepassing.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN MET OFFICIËLE GOEDKEURINGEN

  • Wij bieden volledig synthetische oliën met OEM goedkeuringen
  • Onze producten voldoen aan de strengste Euro emissie normen, EURO V en VI, voor vrachtwagens en trekkers, gebruik makend van Mid en Low SAPS oliën

VAN MOER LOGISTICS AAN HET WOORD Deze logistieke dienstverlener in de haven van Antwerpen beschikt over een vloot van meer dan 200 voertuigen, bestaande uit vrachtwagens van de merken Volvo, Mercedes, MAN en Daf (Euro V-motoren). Jo Van Moer, President en oprichter, en Dirk Meerschaert, Supervisor werkplaats, beslisten enige tijd geleden om over te schakelen van het product OFFICIALTECH 15W40 MS naar het volsynthetische product WOLF OFFICIALTECH 5W30 UHPD. De brandstofbesparing die genoteerd werd na 6 maanden was indrukwekkend: gemiddeld 0,75L per 100 kilometer. Dit betekent een gemiddelde kostenverlaging van om en bij de 800 euro per trekker per jaar. Dirk Meerschaert: “We zijn ontzettend tevreden dat we deze omschakeling gemaakt hebben. We verversen de olie elke 75 000 kilometer.”

www.wolflubes.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo