De Europese markt bereikt zijn plafond

In februari zijn de Europese vrachtwageninschrijvingen gestagneerd in vergelijking met die van februari 2016. Over de eerste twee maanden van het jaar 2017 genomen, groeit de Europese markt toch nog met 2.7 %. De cijfers lijken aan te geven dat de Europese markt in 2017 na een lange periode van groei zijn bovengrens heeft bereikt. Bij de grootste markten dalen Spanje en Duitsland lichtjes, terwijl (vooral) Italië, Groot-Brittannië en Frankrijk het resultaat optrekken. Bij de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen liggen de cijfers iets hoger, met een groei van 3.2 % in februari en van 6.2 % sinds het begin van het jaar.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo