Harrods kiest voor elektrische Nissan e-NV200

Het welbekende warenhuis Harrods in de Londense wijk Knightsbridge heeft een volledig elektrische Nissan e-NV200 opgenomen in het wagenpark. De bestelauto wordt dagelijks ingezet voor het afleveren van goederen aan klanten. De Nissan e-NV200 is speciaal voor Harrods aangepast: de laadruimte is voorzien van een koelsysteem en speciale rekken, zodat verse goederen onder perfecte omstandigheden bij de klant worden bezorgd. Het uiterlijk van de elektrische bestelauto valt extra op dankzij de traditionele groen-met-goudkleurige Harrods-livrei. De Nissan e-NV200 heeft een bereik van 170 kilometer (NEDC). Hierdoor is de bestelauto prima in staat om meer dan vijftig afleveringen per week te voltooien; gemiddeld legt de auto een afstand van 241 kilometer af in Londen. Het accupakket opnieuw opladen hoeft dus maar één keer in de loop van de week. Nissan heeft tot dusver al meer dan 27.000 elektrische voertuigen afgeleverd aan Europese bedrijven. https://youtu.be/bO9RXWjCalM

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo