Jost Group neemt Nadin over

Met de overname van het bedrijf Nadin in Bastenaken waagt Jost Group zich nu ook aan de gerichte distributie van pakjes in Luxemburg en het zuiden van België. Nadin levert de klok rond een complete besteldienst en goederentransport voor de voedings- en automobielindustrie en werkt daarnaast ook voor logistieke partners. Het bedrijf heeft een eigen platform om zijn verzendingen online op te volgen, een traceerbaarheid waar ook de klanten van Jost Group voordeel uit zullen halen. De 20 medewerkers en 12 voertuigen van Nadin hebben dus op 1 maart 2017 de 2400 mensen en 1300 motorvoertuigen van Jost Group vervoegd. Hetzelfde geldt voor het platform voor cross-docking, waar de verzendingen uit Europese landen naar Luxemburg en vice versa worden behandeld. Het bedrijf Intraco organiseerde de toenadering tussen beide bedrijven.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo