Just Cargo wil met Uber-concept naar België komen

Just Cargo, die zich voorstelt als de Nederlandse Uber voor koeriersdiensten, gaat de Belgische grens over. De firma zoekt franchisenemers die bedrijven en chauffeurs via de Just Cargo app aan elkaar koppelen voor het ophalen en bezorgen van pakketten.  In Nederland hebben zich al ruim 300 mensen aangemeld die als chauffeur pakketten willen vervoeren en maken bijna 100 bedrijven, waaronder bekende ketens als KwikFit, gebruik van de dienst. “De techniek, het platform en de app hebben we al, dus kost het niet zoveel moeite om dat aan te passen voor gebruikers buiten Nederland,” zegt directeur Michiel van den Boogaart.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo