Meeus Group (Nederland) kiest voor de eMobile boordcomputer applicatie van EuroTracs

De Meeus Group met hoofdzetel te Bergen op Zoom omvat 12 verschillende logistieke en transport bedrijven (Meeus Transport, Hartog & Bikker, Darvi…) met elk hun specifieke specialiteit. De bedrijven die tot de Meeus Group behoren staan bekend om hun bedrijfsprocessen, die dankzij het interne IT beleid en departement steeds verder geoptimaliseerd worden. Een volgende stap binnen deze automatisatie is de inzet van de eMobile App als telematica oplossing, om nog verder te optimaliseren en moderniseren.  Na een grondige selectieprocedure werd gekozen voor de oplossing van EuroTracs daar beide bedrijven dezelfde visie delen wanneer het gaat over real-time data uitwisseling en de flexibiliteit die deze noordcomputer levert.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo