Nieuw distributiecentrum voor DSV in haven van Gent

Het logistieke bedrijf DSV Solutions heeft aangekondigd opnieuw te investeren in de haven van Gent. De Deense logistiek- en transportgroep maakte deze week bekend dat het een nieuwe distributie zal optrekken met een oppervlakte van 35.000 m². Met de bouw van een nieuwe loods en kantoorgebouwen op het huidige bedrijfsterrein in het Skaldenpark, creëert DSV Solutions nu bijkomende capaciteit speciaal bedoeld voor verwerking van producten voor de gezondheidszorg en de farmaceutische sector. Zo kan DSV vanuit Gent nog beter inspelen op de zeer korte leveringstermijnen voor de toelevering aan ziekenhuizen van implantaten en medische hulpmiddelen. Het distributiecentrum wordt 35.000 m² groot. Hiermee komt de totale opslagcapaciteit in de Gentse haven op 80.000 m². De werkzaamheden starten in juni en het pand zal operationeel zijn in mei 2018. Deze investering  maakt het mogelijk  het cliënteel verder uit te breiden en dito tewerkstellingsmogelijkheden te creëren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo