Remondis neemt Vervoer Depoorter over

De Duitse groep Remondis heeft Vervoer Depoorter in Oostende overgenomen. Remondis stelt nu ongeveer 100 mensen in België tewerk en wil haar activiteiten nog verder uitbreiden. Depoorter zamelt jaarlijks ongeveer 80.000 ton afval in, verhuurt kranen en is ook actief in grondwerken en kipvervoer. Er werken een dertigtal mensen bij de firma.”We zien heel veel potentieel voor Remondis in deze zone, en de culturele fit was goed tussen de twee bedrijven”, zegt Stefaan Pillen, de nieuwe managing director van Remondis Depoorter. “Remondis is namelijk nog steeds voor de volle 100% een familiebedrijf, ondanks het feit dat we met 23.000 mensen in dezelfde divisie spelen als Suez of Veolia.” De drie broers Depoorter blijven actief in de firma. “Remondis werkt het liefst decentraal. Voor wat rond de kerk gebeurt, kunnen we hun expertise best benutten”, voegt Pillen toe. Remondis is nu actief op zes sites in België: Herstal, Flémalle, Tenneville, Mont Saint-Guibert, Hoboken en Oostende. En daar zal het niet bij houden… “We zijn nog altijd op zoek naar mogelijke overnames van familiale afvalbedrijven die een goede culturele fit met ons vertonen”, zegt Pillen nog.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo