TL Hub lanceert Workinlogistics.be

TL Hub, dat tot nu toe vooral gekend was voor zijn werkaanbiedingen voor bedienden en kaderleden in de logistieke sector, heeft besloten zijn aanbod uit te breiden naar arbeiders en chauffeurs voor diezelfde sector. Uit dit idee is de website www.workinlogistics.be voortgekomen.  “Wij stellen vast dat er van onze klanten uit een groeiende vraag komt om chauffeurs, magazijniers, heftruckchauffeurs, monteurs enz… aan te werven, vooral nu er een nijpend tekort is aan chauffeurs CE. Workinlogistics.be vervolledigt ons rekruteringsaanbod in de sector van het transport, de logistiek en de supplychain en amper twee maanden na de lancering van de site kunnen we al meer dan 130 beschikbare jobs in gans België aanbieden”, benadrukt Frédéric De Cooman, oprichter van TL Hub.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo