3 Limburgse rijscholen kiezen voor DAF

  DAF is een populaire keuze bij de Limburgse rijscholen. Onlangs werden verschillende nieuwe voertuigen afgeleverd door Truck Trading Limburg NV, de DAF concessiehouder van de streek aan drie rijscholen voor opleiding van chauffeurs, zowel voor het behalen van het C/CE rijbewijs als voor nascholing (Code 95). De keuze van de rijschooluitbaters berust op gefundeerde argumenten. “Het is onze zesde DAF en wij zijn zeer tevreden over het merk en de service”, klinkt het bij Johan Mertens van Car & Truck Opleiding in Hasselt. “De kwaliteit van de vrachtwagen en de enorme ruimte voor de chauffeur en de begeleiders stellen wij zeer op prijs”, is de mening van Bernard van Doninck van Hendriks Autorijschool & Opleidingscentrum in Genk. Wim Hendriks, van Autorijschool Hendriks NV uit Overpelt: “Ons nieuw voertuig heeft een mooie uitstraling en is een prima visitekaartje voor ons bedrijf”. Unaniem loven ze de aanpassing van de vrachtwagens om er doeltreffende instrumenten van te maken voor rijopleiding. Dat omvat zaken als dubbele bediening, extra spiegels en/of camera’s, een lange cabine met extra zitplaatsen en het inbouwen van alle moderne veiligheidssystemen. De nieuwe voertuigen werden allemaal geleverd door Truck Trading Limburg. Foto van links naar rechts: Hendriks Autorijschool & Opleidingscentrum uit Genk, Car & Truck Opleiding uit Hasselt en Autorijschool Hendriks NV uit Overpelt  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo