Nieuwe opties voor TAS-TMS

Wolters Kluwer Transport Services vult de mogelijkheden die zijn Transport Management System aanbiedt aan met de Web Order Entry en Track & Trace. Met de Web Order Entry kunnen klanten transportopdrachten rechtstreeks in het TMS ingeven, dat ook door de transporteurs wordt gebruikt. Hierdoor daalt het aantal tussenhandelingen en dus ook het risico op fouten bij het omzetten. De opdrachtgevers krijgen bovendien via één enkel contactpunt toegang tot alle documenten over hun goederen. Voor beide diensten moeten de transporteurs of expediteurs een upgrade van hun TAS uitvoeren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo