P&O Ferries komt opnieuw met een 100% vrachtdienst van Zeebrugge naar Hull

Het bedrijf P&O Ferries zal zijn combinatiediensten passagiers/vracht tussen Zeebrugge en Hull vanaf 3 mei uitbreiden met een nieuwe dienst die 100% vracht vervoert. Bovenop de bestaande gecombineerde dienst voor toerisme en vracht, zal een containerschip van 5000 ton wekelijks drie heen en terug-vaarten tussen beide havens uitvoeren. Het zal alle types containers vervoeren, inclusief containerchassis en afzetlaadbakken. Deze nieuwe dienst is een aanvulling op de recente investeringen waarmee P&O Ferries de capaciteit van zijn terminal in Zeebrugge wil uitbreiden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo