Toename van de transportvolumes in zicht

De komende twee maanden zouden de transportvolumes in Europa moeten toenemen, en dan in het bijzonder bij het wegtransport. De expediteurs die in het kader van de European Freight Forwarding Index elke maand worden ondervraagd, zijn optimistisch. In maart noteerden ze al een groei van de transportvolumes maar ze verwachten vooral dat die volumes de twee komende maanden blijven stijgen. Dit zou in het bijzonder het geval zijn bij het wegtransport, waar de verwachte index een waarde van 68 haalt, wat bijna een record is. En wat luchttransport betreft, zijn de vooruitzichten zelfs nog beter (index = 75).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo