Transportmedia testte een jaar lang de Iveco Daily Hi-Matic

Aan alle mooie verhaaltjes komt een einde. Ook aan onze zeer aangename langeduurtest met de Iveco Daily Hi-Matic (Euro 6). Transportmedia had de eer om gedurende zes maanden met een Daily Hi-Matic Euro 5 rond te rijden, om erna zes maanden rond te cruisen met een Daily Hi-Matic Euro 6. En of we mooie herinneringen hebben! We zetten ze op een rijtje.

  1. Vaste waarde tijdens de opnames van TRANSPORT.TV, BOUW.TV en LOGISTICS.TV (+ FOTO) Zijn prachtige blauwe kleur verraadt wellicht al een groot deel van zijn capaciteiten. Deze Daily Hi-Matic is hemels! Het zal u dus niet verbazen dat we graag pronkten met onze testwagen tijdens uitzendingen van TRANSPORT.TV, BOUW.TV en LOGISTICS.TV op Kanaal Z.
  2. Testvoertuig tijdens de Van Day en Construction Day (+ FOTO)

Met deze positieve reacties tot gevolg: “Onze testrit met de Iveco Daily Hi-Matic is uitstekend meegevallen. We zijn al langer op zoek naar een bestelwagen die wordt aangedreven door een automatische versnellingsbak. Ik heb nu uitgebreid gereden met deze Daily en ik moet zeggen dat het aanvoelt alsof je met een gewone personenwagen rijdt. We zijn dus zeer geïnteresseerd”, aldus Nico Hellemans van Blinky BVBA.

  1. Een dag op pad met cateringbedrijf De Malle Koks De Malle Koks worden voortgestuwd door een ongebreidelde passie voor lekker eten, memorabele feesten en een unieke beleving. Ze bieden geen standaardoplossingen, maar creatieve concepten. En dat is net de reden waarom onze Daily en de Malle Koks vrienden waren vanaf het eerste moment.
  2. Verhuis van Zellik naar Herent Na de overname van MMM Business Media besloot Transportmedia om haar kantoor te verhuizen van Zellik naar Herent. En dat was een lachertje voor de Daily. Met een maximaal toegestaan gewicht van 7 ton en een laadvolume tot 19,6 m³ konden we ons geen betere verhuiswagen wensen.

Onze opinie Of journalisten vaak bevoorrecht zijn? Ja. Zeker als je beroepshalve het hele land mag doorkruisen met een New Daily 8-trapsautomaat – en dat gedurende één jaar! Full-option uitrusting en onze eigen identiteit op elke zijde van de wagen. Wees gerust: we zijn erg trots op onze testwagen. We zijn dan ook uiterst tevreden dat Iveco Belgium ons deze ‘International Van of the Year 2015’ ter beschikking heeft gesteld. Vooral de Hi-Matic is een genot voor elke bestuurder. De automatische  versnellingsbak van Iveco wordt bediend met behulp van een zwart gelakte joystick waarin de verschillende rijmodi oplichten. De bediening van de pook vraagt aanvankelijk enige gewenning, al laat de Hi-Matic zich na een korte aanpassingsperiode wel intuïtief manipuleren. Bovendien voel je de schakelovergangen nauwelijks, omdat de Daily in amper 200 milliseconden van verzet wisselt. In dat opzicht is de Hi-Matic ongetwijfeld één van de beste in zijn soort. Onze opinie? Een oerdegelijke bestelwagen met een zalige automatische versnellingsbak! Adieu, mijn vriend. De eindafrekening Rijgedrag:           5 sterren Afwerking interieur:       3,5 sterren Laadvolume:      4 sterren Uitstraling:         4 sterren Accessoires: 3 sterren Opbergvakken: 4 sterren Verbruik: 3 sterren

Totaal: 4 sterren

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo