[FOTO] Bouwprofessionals kruipen zelf achter het stuur tijdens de Construction Day

Op vrijdag 5 mei verzamelden tientallen bouwprofessionals in de steengroeve van Bierghes-Rebecq om een reeks van trucks, pick-ups, banden en graafmachines te testen. De Construction Day Heavy Duty, een organisatie van Transportmedia in samenwerking met de Confederatie Bouw, liet de deelnemers kennismaken met onder andere de bouwtrucks van Mercedes-Trucks (Arocs), MAN (TGS) en Iveco (Trakker). Verder was er nog een pick-up parcours voorzien voor Fiat Professional, dat zijn gloednieuwe Fullback presenteerde. Van Haut tekende op dit uniek testevent present met een uitgebreid assortiment van Sany graafmachines. Michelin zorgde tenslotte voor de juiste banden op de bouwtrucks, terwijl Suivo het publiek liet kennismaken met een reeks van track and trace tools binnen de bouwsector. Een geslaagd event op een unieke locatie. De enthousiaste reacties achteraf bevestigen deze geslaagde editie van deze Construction Day Heavy Duty! Op naar volgend jaar. Bekijk dit weekend het volledige verslag op BOUW.TV op Kanaal Z. 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo