Stem op uw Most Preferred Van en win een iPhone 7!

Op 15 juni 2017 brengen TRANSPORTMEDIA en FEBIAC, met de actieve medewerking van Touring, de volledige LCV-markt in België samen. We willen hiermee de LCV-sector in een positief daglicht zetten en zijn beste vertegenwoordigers jaarlijks een moment van glorie bezorgen.Het evenement gaat door bij de Waerboomhof in Groot-Bijgaarden. Eén van de meest begeerde prijzen op de avond zal zonder twijfel de Most Preferred Van by Professionals zijn. En het zijn jullie, lezers van de site Transportmedia, die gaan stemmen voor jullie favoriete bestelwagen, uit een lijst van de volgende acht kandidaten: Ford Transit 2T, Hyundai H350, Iveco Daily Hi-Matic, Mercedes Sprinter, Opel Movano, Renault Trafic, Renault Trucks Master en Volkswagen Crafter.

Lijst deelnemers en stembulletin

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo