Kuehne + Nagel beloond voor zijn ‘farma-oplossing’.

De logistieker Kuehne + Nagel mocht voor zijn ‘farma-oplossing’ KN PharmaChain de prijs voor de Best Pharma Service Provider 2017 van de vereniging BSMA (Bio Supply chain Management Alliance) in ontvangst nemen. De Europese tak van de BSMA werd in mei 2016 opgericht als overkoepelende organisatie voor de supplychainprofessionals die actief zijn in de biotech- en biofarmasector. Het was dan ook de eerste keer dat de vereniging een prijs aan een logistieker uitreikte en hierbij werd dus Kuehne + Nagel in de bloemetjes gezet. Dit gebeurde omwille van de KN PharmaChain, een multimodale temperatuurgecontroleerde deur-tot-deuroplossing met een uitstekende traceerbaarheid en een proactief risicobeheer.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo