Schmitz Cargobull lanceert nieuwe multitemp oplossing

Duitse trailerbouwer Schmitz Cargobull heeft zijn eigen koelmachine met een nieuw ontworpen plafondverdamper gecompleteerd. Met behulp hiervan is Schmitz Cargobull in staat om MultiTemp-oplossingen aan te bieden. De nieuw ontworpen extra plafondverdamper maakt deel uit van het modulaire Schmitz Cargobull-systeem. Hij is deels verzonken in het dak ingebouwd en biedt daarmee een maximale doorrij- en beladingshoogte. De temperatuurgeleiding en de deellastregeling zijn ook bij de meerkameruitvoering toegepast. “Tot op heden waren het koelaggregaat, de temperatuurschrijver, de meetwaardentransmitter en de trailertelematica nog ‘stand-alone’ apparaten. We gaan nu een stap verder in de geïntegreerde registratie en verwerking van alle relevante data, die via de TrailerConnect Portal beschikbaar zijn per e-mail, op de pc of via de smartphone bij aanlevering. De Schmitz Cargobull koelgroep is afgestemd op de laadruimte van de gesloten S.KO-koeltrailer.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo