Traxgo groeit met meer dan 35% in 2 jaar tijd

  Traxgo biedt meer dan tracking van voertuigen, machines en materialen. Tijdregistratie, checkinatwork en aanwezigheidsregistratie brengt mobiele werknemers ook in kaart. Op basis van de beschikbare data verschaft Traxgo de klant inzicht en advies in zijn business voor diverse toepassingen en in diverse sectoren. De firma zag het levenslicht in 2003 en kent een continue groei sinds 2015, mede mogelijk gemaakt door de instap van Frederik Depuydt als business developer en Rudy Vuylsteke als begeleider van het algemeen management, verkoop en HR. Het team van Traxgo is ondertussen uitgegroeid tot 12 medewerkers met eigen softwareontwikkelaars en een eigen service- en installatiedienst.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo