UPS neemt een Ierse koerierdienst over

UPS maakt de overname bekend van het Ierse bedrijf Nightline Logistics Group, een B2B- en B2C-pakjesdienst.  Bij Nighline Logistics Group zelf werken zo’n 410 mensen, maar daarnaast doet de firma ook beroep op een pool van 480 onderaannemers die het luik ’transport’ voor hun rekening nemen. In Ierland is dit dus één van de grotere spelers. Ook heeft dit bedrijf innovatieve oplossingen voor de laatste kilometer ontwikkeld, waaronder een leversysteem dat gelijkaardig is aan het systeem dat UPS zelf ook gebruikt. In eerste instantie blijven beide bedrijven onder hun eigen merknaam actief.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo