Voorlopige hechtenis bestuurders Jost Group bevestigd

In het kader van het onderzoek gerelateerd aan de sociale fraude in de transportsector door middel van postbusbedrijven in
Roemenië zijn vandaag vier bestuurders van Jost Group voor het eerst verschenen voor de Raadkamer van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Luik. De Raadkamer heeft de voorlopige hechtenis van deze vier personen bevestigd voor de periode van één maand met dien verstande dat Dominique W. en Anne-Isabelle G. hun detentie verder kunnen zetten onder elektronisch toezicht. Indien zij tegen deze beslissing beroep aantekenen, zullen zij binnen de vijftien dagen voor het Hof van beroep verschijnen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo