Waberer’s lanceert intermodale oplossing tussen Neuss en Budapest

Waberer´s  lanceert een intermodale transportoplossing om beter in te spelen op de veranderende klantenbehoeften. Er wordt o.a. een trein ingezet tussen Boedapest (Hongarije) en Neuss (Duitsland). Als deel van de nieuwe dienst zal op elke weekdag een treinstel vertrekken in beide richtingen, waarbij de vertrekpunten in zowel Hongarije als Duitsland worden verlaten om 22u00 op dag 1 en de treinstellen aankomen op hun bestemming om 06u00 op dag 3. De treinen zullen het traject van ongeveer 1000 km non-stop afleggen en aankomen in specifieke terminals op elk van de bestemmingen teneinde een maximale veiligheid van de verzendingen te garanderen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo