ICTS vloot rondt de kaap van 1800 verhuurtrailers

Dankzij een paar nieuwe contracten groeit de ICTS Group naar meer dan 1800 verhuurtrailers in 5 landen. ICTS heeft recent 25 nieuwe Kögel schuifzeiltrailers geleverd aan P&O Ferrymasters Nederland en 40 nieuwe Kässbohrer lichtgewicht containerchassis aan P&O Ferrymasters België. Ook Bos Logistics heeft een nieuwe serie box trailers en megatrailers voor luchtvracht van ICTS in ontvangst genomen. Daarnaast heeft ICTS speciaal ontworpen Kässbohrer 45 ft. lichtgewicht containerchassis geleverd aan APM Terminals. Op de nieuwe containerterminals ‘Maasvlakte 2’ in Rotterdam wordt dat materiaal gebruikt om de processen rondom diverse typen kranen te optimaliseren en daarmee de stilstand van schepen te beperken. ICTS biedt ook een nieuw concept aan op gebied van werkplaatsen en fieldservices : – ICTS kan Nederlandse trailers APK-keuren in eigen Belgische werkplaatsen – techniekers van ICTS begeven zich op afgeschermde plaatsen om trailerreparaties uit te voeren of ladingen te herstellen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo