Duurzaam distributiecentrum Nike uitgerust met poorten Assa Abloy Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems kon Nike overtuigen om in het Europese distributiecentrum in Laakdal maar liefst 65 sectionale poorten en 3 snelrolpoorten te implementeren. De isolerende kwaliteit van de gebruikte materialen en de snelheid en efficiëntie waarmee alle poorten openen en sluiten, zorgen voor een energiebewuste toegang op ieder moment van de dag en onder alle weersomstandigheden. In de overtuiging dat duurzaamheid niet langer een optie is, maar een noodzaak voor een leefbare toekomst thuis en op het werk, hebben Nike en ASSA ABLOY Entrance Systems elkaar alvast gevonden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo