TVH lanceert nieuwe website voor eigen private label

Begin juli lanceerde TVH zijn vernieuwde website voor zijn private label Climax: www.climaxhandling.com. Tot het gamma behoren manuele, semi-elektrische en elektrische pallettrucks, heftafels, stapelaars en minitrekkers.

De focus van het merk Climax ligt op ergonomie, veelzijdigheid en duurzaamheid, wat zich in de nieuwe website moet weerspiegelen. Klanten kunnen nu ook voor elk toestel de handleidingen en onderdelenlijsten downloaden. De nieuwe website is in 5 talen te raadplegen: Engels, Frans, Duits, Nederlands en Pools.

Nieuw type elektrische pallettruck P12

Climax kwam eind juni ook op de markt met de nieuwe elektrische pallettruck P12. Het gaat om een compacte en volledig elektrische pallettruck dat zich onderscheidt door een contactless key switch, een automatische power-off systeem en lithium-ion batterijen met nieuwe plug-in/out-systeem, Een volledige herlaadbeurt duurt maar 2.5 uur.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo