Waberer’s heeft de Poolse transporteur Link overgenomen

Bij zijn beursintroductie liet Waberer’s al weten dat dit één van zijn strategische prioriteiten was en de Hongaarse transporteur bevestigt het nu ook effectief: de overname van het Poolse transportbedrijf Link is een feit. Waberer’s telt 32,5 miljoen euro voor het bedrijf neer en koopt hiermee zowel Link sp. z o.o. als Link Services sp. z o.o. Samen hebben die firma’s een wagenpark van 427 trucks en 675 opleggers. Bij Link werken 956 mensen, waaronder 717 chauffeurs. Strategiewijziging op komst? De overname van Link zou tot een algemene strategiewijziging bij Waberer’s kunnen leiden. Zoals Remco Van Staaijeren, algemeen directeur van de Benelux-tak ons vorig jaar nog vertelde, heeft Waberer’s zich internationaal immers uitsluitend op het transport van volle wagenladingen toegelegd. Link is eveneens actief in het vervoer van volle wagenladingen, maar legt zich ook toe op deelleveringen tussen Polen en, onder andere, de Benelux.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo