BCTN viert 30-jarig bestaan met nieuwe containertruck van Hyster

Bij het 30-jarig bestaan van BCTN in juni 2017 zal Hyster Europe een order voor een nieuwe lege containertruck van het bedrijf ontvangen. BCTN gebruikt al 30 jaar de machines van Hyster® en blijft dus een trouwe klant. “Bij onze zeven inland terminals is tijd de allergrootste uitdaging,” vertelt Wim Busser, Purchase & Support Director Benelux bij BCTN BV. “We moeten schepen zo snel mogelijk laden en lossen, zodat ze weer verder kunnen varen naar de zeehavens.” BCTN is het grootste netwerk van inland containerterminals in de Benelux en biedt een uitstekend alternatief voor het transport van containers over de weg, met dagelijkse diensten naar de zeehavens van Rotterdam, Antwerpen en via Duisburg naar het binnenland van Europa en China. Het bedrijf werkt met alle soorten containers en heeft momenteel een aantal lege containertrucks en ReachStackers van verschillende leeftijden van Hyster in gebruik en hun betrouwbaarheid speelt een essentiële rol in het succes van hun activiteiten. “We profiteren met deze trucks altijd van goede prestaties en ondersteuning tijdens de volledige levensduur, en daarom blijven we trouw aan Hyster,” vertelt Wim. “We zijn zeer tevreden over de betrouwbaarheid van de Hyster® trucks en we hebben ze in de loop der jaren flink op de proef gesteld.” Elk jaar werken de lege containertrucks van Hyster® 2500 tot 3000 uur en BCTN vervangt ze na ongeveer 15.000 uur, of 5 tot 6 jaar. De doorvoer loopt van 10.000 tot 100.000 containers per jaar, afhankelijk van de locatie, bij 24/7 intensieve activiteiten.  

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo