MATEXPO: dé vakbeurs voor bouwmaterieel

Vanaf volgende week, 6 tot en met 10 september, heten wij u van harte welkom op de 37ste editie van MATEXPO in Kortrijk Xpo, dé internationale vakbeurs voor bouwmaterieel. Meer dan 360 exposanten zullen u verwelkomen met meer dan 1400 machinemerken verspreid over een beursoppervlakte van zo’n 130.000m2. Op MATEXPO vindt u het grootste aanbod van machines en materieel voor de bouw, afvalverwerking, recyclage, wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, bouwvoertuigen, reinigingsmachines en goederenbehandeling in de Benelux.

Comfort bezoekers en exposanten prioritair

Deze editie worden 2 grote randparkings in gebruik genomen zodat de bezoeker moeiteloos ter plaatse geraakt. Tijdens het weekend is er kinderopvang met animatie voorzien op de beurs zodat bezoekers de kans krijgen om zich 100% te focussen op het exposantenaanbod en de nieuwigheden. Ook werd een nieuw systeem ingevoerd voor de bezoekersbadges, waardoor de toegang tot de beurs nog vlotter kan verlopen. Bezoekers printen thuis hun badge af en nemen dit mee naar de beurs. Zoals vorige editie is er opnieuw een hospitality desk voor exposanten, waar elke exposant terechtkan voor niet beursgerelateerde diensten: taxidienst, reservatie restaurants en hotels, nieuwkuis, …

Matexpo Café

Na sluitingsuur van de beurs, vindt op vrijdagavond het Matexpo Café plaats in zaal XXL. Meer dan 1200 bezoekers worden verwacht om te genieten van een drankje, een hapje en een netwerkmoment. Een live muziekband zorgt voor de nodige sfeer.

Nog niet geregistreerd? Registreer u gratis met code TRA248

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo