Nieuwe Hyster lege containertruck van 11T tilt twee reefers

De nieuwe lege containertruck van Hyster Europe kan dubbele containers van elk type verwerken, dus ook 2 reefers met koeleenheden aan dezelfde kant. Deze nieuwe trucks van Hyster® bieden dankzij de grootste capaciteit in de industrie (tot 11 ton) aanzienlijke voordelen voor de productiviteit. Deze nieuwe serie van Hyster bestaat uit in totaal negen nieuwe modellen van de lege containerhandler, waaronder 4 trucks voor het oppakken van enkele containers tot 8 hoog (8’6”) en 5 modellen dubbele containerhandlers tot 9 hoog (8’6”).

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo