Schmitz Cargobull presenteert twee innovaties op Matexpo

Dit jaar legt Schmitz Cargobull tijdens Matexpo de focus op de wegenbouw, met daarbij twee nieuwigheden : de nieuwe stalen kipoplegger met thermo-isolatie voor het transport van asfalt en de S.KI controle app. De nieuwe stalen kipoplegger met volledige thermo-isolatie is bijzonder geschikt voor o.a. het transport van asfalt. De lichtgewicht isolatie wordt in segmenten gemonteerd voor snellere reparaties, en de kipbak is voorzien van vier meetpunten voor temperatuur registratie. De S.KI controle app stuurt de belangrijkste functies van de kipoplegger op afstand, b.v. het automatische schuifdak, de opklapbare bumper en de asfaltrem. Daarnaast waken de camera’s met beeldweergave op de smartphone of tablet over de lading in de kipbak en het bereik achteraan de oplegger.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo