Continental richt Digital Solutions afdeling op

Binnen de business unit bedrijfswagenbanden van Continental komt er een speciale afdeling gericht op digitale oplossingen. Deze nieuwe afdeling, die sinds 1 augustus j.l. van toepassing is, ondersteunt de creatie en verdere ontwikkeling van digitale oplossingen voor bedrijfswagenbanden wereldwijd. Michael Neuheisel (45), verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale oplossingen in zijn functie van Marketing Director, zal aan het hoofd staan van de Digital Solutions afdeling voor Bedrijfswagenbanden.  “We gaan de start-up mentaliteit verder integreren in de nieuwe organisatorische aanpak en dus tegemoetkomen aan de speciale eisen van een agile, digital business,” stelt Neuheisel?  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo