Inschrijvingen blijven een beetje hangen

De door Febiac gepubliceerde cijfers voor de maand augustus vertonen een daling van het aantal vrachtwagens van meer dan 16 ton, maar over gans 2017 is er nog altijd sprake van een positieve tendens. -15,79% eind augustus, maar + 5,93% over de eerste acht maanden van dit jaar. Deze cijfers bevestigen dat 2017 afstevent op een lichte groei van de Belgische vrachtwagenmarkt, na enkele jaren van groei en een terugkeer naar eerder ‘normale’ cijfers sinds de dubbele crisis van 2008 en 2011. In het segment van de vrachtwagens van minder dan 16 ton zien we de tegenovergestelde tendens: +33% in augustus, maar nog altijd een daling van 3,72% over de eerste acht maanden. De opleggers tenslotte, blijven het uitstekend doen (+13,87% over de eerste 8 maanden).  

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo