Kris Holvoet wordt nieuwe COO van Alphabet Belgium

Kris Holvoet werd tot Chief Operating Officer (COO) van Alphabet België benoemd per 1 oktober 2017. Kris Holvoet startte in 2009 bij Alphabet Belgium (toen ING Car Lease). In zijn functie van Manager Operations nam hij Service, Insurance en Remarketing verantwoordelijkheden voor zijn rekening. In 2016 wordt hij Country Manager van Luxemburg en zorgt hij voor een groei van het sales volume. In maart van dit jaar veranderde hij van functie om Manager Sales Planning en Steering te worden. Vanaf 1 oktober 2017 zal Kris de functie van Chief Operating Officer (COO) bekleden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo