Semperit lanceert nieuwe aandrijfasband voor de bouw

Semperit start met het vernieuwen van haar productgamma voor zowel on- als off-road gebruik. De Worker D2 315/80 R 22.5 is de nieuwste aandrijfasband binnen het constructie segment. “Op bouwterreinen komen insnijdingen, scheurtjes en andere bandenschade dagelijks voor” zegt Daniel Gainza, Marketing Director of Continental Truck Tires EMEA (Europe, Middle East, Africa). “Met de nieuwe Semperit Worker D2 – 318/80 R 22.5 komen we tegemoet aan de hoge eisen van klanten die te maken krijgen met zware werkomstandigheden. Bij de selectie van de materialen om de Worker D2 mee te produceren hebben we de nadruk gelegd op uitstekende duurzaamheid.” Het ‘5-blokken’-profiel van de nieuwe band biedt een verbeterde grip. Het speciale loopvlakontwerp is uitermate bestand tegen slijtage. De nieuwe Semperit Worker D2 is beschikbaar in alle Europese markten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo