Verkoopfacturen betaald binnen de 24u in 1 klik ? Het is mogelijk met Koalaboox.

Een goede cashflow zorgt voor een goede balans in uw bedrijf. Maar wanneer deze stromen zeldzaam beginnen te worden, kan uw bedrijf ineens moeilijkheden ondervinden, zelfs failliet gaan. Gelukkig bestaat de financiering in 1 klik van Koalaboox. Zelfstandigen en KMO weten er alles van, financiële problemen, zelfs tijdelijk, zijn de voornaamste reden waarvoor een bedrijf het niet overleeft. Betalings- of leverachterstand, wijziging van het markt…, de oorzaken hiervan kunnen talrijk en verschillend zijn. Deze zorgen kunnen op elk moment opduiken, zelfs wanneer de activiteit goed draait. Het is aangeraden voor de ondernemer om zijn cashflow in de gaten te houden, alsook de bestaande oplossingen om voldoende inkomen te behouden binnen zijn bedrijf. Om dergelijke problemen op te lossen, is het ook mogelijk om een gerichte hulp te verkrijgen, snel en tegen een lage prijs. De financiering van facturen is een interessante oplossing om een kwantitatieve en/of kwalitatieve « sprong » in uw activiteit te maken of om moeilijke tijden door te staan, zonder risico’s op te lopen voor zijn activiteit op een overgang in P.G.R. Het geeft u de mogelijkheid, in alle veiligheid, om uw activiteit te laten groeien zonder cashflowproblemen en zonder contract bij een bank. U kent Koalaboox nog niet ? Sinds 2012, biedt Koalaboox, een Belgisch bedrijf, de oplossing aan KMO en zelfstandigen voor online facturatie en financieringsoplossingen. De ondernemer kan dankzij Koalaboox, zijn bedrijf online besturen en toegang krijgen tot een financiering op een eenvoudige en snelle wijze. Meer dan 400 boekhoudkantoren bevelen Koalaboox aan en onze diensten worden dagelijks gebruikt door meer dan 11.000 ondernemers om hun bedrijf te beheren en inkomen te verbeteren. Ontdek vlug de financiering volgens Koalaboox en zeg vaarwel aan cashflowproblemen. www.koalaboox.com  

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo