Alpega Group, nieuw moederbedrijf voor Teleroute en Transwide

Dat de groep Wolters Kluwer zijn transportgerelateerde diensten aan het investeringsfonds Castik Capital had verkocht, wisten we al. En nu kennen we ook de naam van de organisatie die al die diensten overkoepelt: Alpega Group. Onder Alpega Group vinden we de vrachtbeurzen Teleroute, Bursa Transport en 123 Cargo terug, de Transwide- en TAS-TMS (een product dat in 2011 van Transics werd overgenomen), en ook het multimodale TMS Inet, dat van Oostenrijkse herkomst is. Volgens Alpega Group verbinden deze oplossingen 200.000 gebruikers van 50.000 logistieke dienstverleners in 80 verschillende landen met elkaar. Alpega Group maakt trouwens bekend dat Alexander Sollmann de functie van Productdirecteur voor Teleroute en Transwide wordt. De Oostenrijker was de voorbije tien jaar actief bij Transporeon, dat ook een bekende marktplaats in de wereld van de verladers is.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo