Dit weekend dubbel plezier: TRANSPORT.TV en LOGISTICS.TV op Kanaal Z

Dit weekend is het week zover, uw vaste afspraak op Kanaal Z. Dit keer een dubbele uitzending, want TRANSPORT.TV en LOGISTICS.TV verschijnen samen op Kanaal Z.  Beide uitzendingen worden zowel zaterdag 14 en zondag 15 oktober uitgezonden, en dit vanaf 12.00 uur. De uitzendingen verschijnen in totaal 42 keer op uw scherm. Geen enkele reden dat u dus belet om deze uitzendingen te missen. TRANSPORT.TV staat helemaal in teken van Busworld, en dit vanuit de site van Van Hool in Koningshooikt. LOGISTICS.TV richt zich volledig tot de beurs Transport en Logistics in Antwerpen. Afspraak zaterdag 14 en zondag 15 oktober op Kanaal Z. Heruitzending (van TRANSPORT.TV) 21 en 22 oktober.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo