Schmitz Cargobull produceert 10.000 opleggers meer dan voorzien

Het boekjaar 2016/2017 van Schmitz Cargobull wordt haast euforisch afgesloten, aangezien de productie met 57.982 voertuigen zelfs de meest optimistische prognoses met 10.000 opleggers heeft overtroffen. Die aantallen laten het zakencijfer voor het eerst de kaap van de 2 miljard euro overschrijden en het huidige bestelboekje laat in 2017/2018 zelfs een productie van 61.000 voertuigen verhopen. Om aan die toegenomen vraag te kunnen beantwoorden, heeft de Europese leider van het getrokken materieel een nieuwe productie-eenheid in Adapazari in Turkije in gebruik genomen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo