Jungheinrich werd het meest bezocht tijdens Transport & Logistics Antwerpen

Jungheinrich werd op 15 november door Easyfairs en TRANSPORTMEDIA in de bloemetjes gezet omdat het tijdens de afgelopen Transport & Logistics beurs in Antwerpen het meeste bezoekers over de vloer kreeg.   Op basis van de unieke code en registratielink die Jungheinrich in hun communicatie heeft gebruikt, werd het aantal bezoekers gemeten. Alle exposanten hadden deze unieke code en konden zo bezoekers registreren. De beurs Transport & Logistics lokte dit jaar 9.628 professionals (incl exposanten en standpersoneel) naar Antwerpen, wat neerkomt op 7.415 unieke bezoekers. Van links naar rechts : Vanessa Caudenbergh (Marketing Officer – Jungheinrich), Kristiaan Goossens (Project Manager – Transportmedia), Harm de Vries (Managing Director – Jungheinrich),  Peter Verbiest (Sales Director – Jungheinrich), Véronique Lietar (Sales Event Manager – Easyfairs) en Bianca Peeters (Marketing Event Manager – Easyfairs).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo