Brigade 360° camera’s komen in aanmerking voor Vlaamse subsidies

Eerder dit jaar kondigde de Vlaamse minister Ben Weyts een reeks subsidies aan voor transportbedrijven die investeren in veiligheidsmaatregelen die voorbij de wettelijke vereisten gaan. Onder die maatregelen vallen de 360° camera’s van Brigade. De 360 graden camera-/monitorsystemen verwerken beelden van dode hoeken tot één enkel real-time beeld dat op een monitor in de cabine wordt weergegeven. Volgens Brigade zijn Backeye 360° camera-/monitorsystemen snel en gemakkelijk te installeren. “Bedrijven die in betere veiligheid investeren, profiteren niet alleen van de subsidie, ze zullen waarschijnlijk ook lagere verzekeringspremies betalen”, aldus Huib Slijkhuis, een expert op het gebied van voertuigveiligheid bij Brigade Electronics. Die subsidies zijn vanaf midden november beschikbaar.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo